пʼятницю, 4 грудня 2015 р.

Маски з меду для грудей.




Зона декольте вимагає пильної уваги, причому не лише чоловічої, а й Вашої, оскільки шкіра в цій області схильна до швидкого покриття зморшками. Треба діяти!


 Повернути колишню пружність допоможе мед - унікальний бджолиний продукт, здатний діяти навіть через шкіру, позбавляючи нас шкідливих речовин, одночасно поповнюючи запас мікроелементів і вітамінів в організмі. 



 Ефект від медових масок
Косметика з меду на практиці довела свою чудодійність. Отже, мед сприяє розгладженню  зморшок і перешкоджає їх новому утворенню. Засоби та препарати з нього ефективно борються з «апельсиновою скоринкою» і розтяжками, що в повній мірі задовольняє повних дівчат, тих хто худне  та молодих мам. Цей бджолиний продукт давно використовували при лікуванні вугрів і прищів.
Завдяки регулярному використанню масок на основі меду, шкіра знову стає бархатистою, привабливою і сяючою здоров'ям. Власниці сухої шкіри також вдячні цьому продукту, адже він зволожує шкіру, позбавляє  лущення, знімає свербіж і забезпечує загально оздоровчий ефект. Мед навіть здатний зробити менш помітними шрами на тілі. Для догляду за волоссям також успішно використовуються різні засоби що включають мед. І ось цей «подарунок від бджіл» може подбати про красу жіночого бюста.
Кращі рецепти медових масок для грудей
Почнемо зі засобів, що надають грудям пружність. Практика показала - регулярне застосування медових масок для пружності бюста  успішно справляється з поставленим завданням, причому шкіра не тільки стає красивою і підтягнутою, але і бюст візуально виглядає більш пишним і високим.

Медово-бананова маска
Беремо справжній мед в кількості cтолової ложки і один, середньої зрілості банан і подрібнюємо ці компоненти блендером. Суміш накладається на зону декольте і залишається на 15 хвилин. Перед змиванням за бажанням можна зробити кілька масажуючих рухів, так крім маски ви ще зробите процедуру пілінгу.
Медово-вівсяна маска
Змішуються такі компоненти: по столовій ложці меду і вівсяного борошна, половина столової ложки вершків і два жовтки. Спочатку суміш масажними рухами втирається в шкіру зони декольте, потім на десять хвилин залишається для впитування і потім змивається.


Медово-глиняна маска
Ефект від глини буде більш сильним завдяки впливу меду. У рівних порціях (три ложки) береться біла глина і мед, компоненти змішуються,  для виготовлення компресу суміш загортається в тонкий шар марлі або х/б тканини. Компрес прикладається до погруддя на 20 хвилин, після чого шкіра обполіскується теплою водою.
Переходимо до живильних медових масок, які найкраще підходять для власниць нормальної і чутливої ​​шкіри. Бджолиний продукт в цьому випадку забезпечить повноцінне живлення шкіри, заспокоїть її і зніме запалення.


Молочно-медова маска
Тепле молоко в кількості двох ложок перемішується з ложкою меду. Цю суміш потрібно втирати в шкіру бюста легкими масажними рухами, рекомендується залишити медове молочко на 15 хвилин, після закінчення яких маску потрібно змити.
Медово-динна маска
Диня очищається від кірки (знадобиться 150 г чистого продукту), подрібнюється блендером  і потім змішується з медом і вершковим маслом (кожного компонента по ложці). Нанесена маска пару хвилин ніжно втирається, потім залишається на півгодини і змивається.
Медово-яблучна маска
З яблука готується пюре (його знадобиться одна столова ложка). До нього додається ложка меду, ложка вершкового масла, яке попередньо розм'якшується (можлива замінити на сметану). На зоні декольте маска тримається близько 20 хвилин.
Для отримання ефекту маски рекомендується робити не рідше двох разів на тиждень. Не обов'язково використовувати один вид масок, можна їх чергувати, або в групі.
Ваша зона декольте завдяки вашому ретельносму догляду і меду виглядатиме просто незрівнянно!